Saal digitaal, de beste keuze voor uw wanddecoratie?

Saal digitaal, de beste keuze voor uw wanddecoratie?

Een paar weken geleden zag ik op facebook een advertentie voorbijkomen waarin Saal digitaal een waardebon van €50 weggaf, inruil voor een eerlijke review over hun wanddecoratie. Hieraan wou ik wel mee doen. Na mijn inschrijving ontving ik het bericht dat mijn aanmelding was goedgekeurd.

Mijn keuze viel op een aluminium Dibond 60 x 40 cm. Het bestelproces was erg gemakkelijk, en snel. Het betaalproces was iets lastiger.
Er is te kiezen tussen: Mastercard, Visa-card of Paypall. IDeal als betaaloptie mis ik toch wel.

En nu wachten op tot mijn wanddecoratie binnen is.
Wachten is het echter niet te noemen. Op maandag middag. 17:51 besteld. De volgende dag om 13:28 krijg ik een email binnen van Saal Digitaal, Uw bestelling is verzonden.
Dit had ik eerlijk gezegd nog lang niet verwacht. Super snelle productie, helemaal top.

Toen de deurbel ging, en daar de pakketbezorger stond kon ik niet wachten om mijn wanddecoratie te zien. Erg spannend, omdat er toch wat ruis in de foto zat was ik bang dat dit misschien erg opviel. Voordat ik het eindresultaat kon zien moest ik de wanddecoratie eerst uit zijn goede en stevige verpakking krijgen.
En toen het grote moment. (natuurlijk lag hij er op z’n kop in) Tromgeroffel in m’n hoofd toen ik hem omdraaide, en toen een luide Tada!
Helemaal geweldig, de kleuren knallen van de plaat af. En geen ruis te zien. Net alsof ik de monitor van de pc aan het uitpakken was.
Geweldig wat een kwaliteit, wat een mooie kleuren.

Is Saal digitaal de beste keuze voor uw wanddecoratie?
Natuurlijk zijn er meerdere spelers op de markt.
Maar met Saal digitaal krijgt u zeker geen spijt.

Plus en min punten.

+
– Goede en snelle levering.
– Verpakking

– Zeer goede kwaliteit
– Prijs


– Geen IDeal betaling
– Standaard ophangsysteem niet voor gemonteerd

Ook een wanddecoratie?
Kijk op www.saal-digitaal.nl